Online Speed Dating » Singles in Elbasan, Albania

Singles in Elbasan, Albania are online now and ready to go on dates with you for free. SpeedDate is the fastest way to meet new people in real-time.
keli , 19, Male seeking Female, Elbasan, AL
Favorite MoviesCommedy
Where You Were Raisedat 9 am
Others Noticei am a social person and funny.
xiku007 , 22, Male seeking Female, Elbasan, AL
engjell , 19, Male seeking Female, Elbasan, AL
kristi , 38, Male seeking Female, Elbasan, AL
GENTIAN , 40, Male seeking Female, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / Activitiesargetuese skam
Political Affiliationnuk kam
Favorite Musice lehte
Favorite TV Showsportokalli
Favorite Moviesnjesiti guerril ,jet e dyfisht ec
Favorite Booksgjenerali i ushtrise se vdekur
Valter , 27, Male seeking Female, Elbasan, AL
Hobbies / Interests / ActivitiesTattoos,
Favorite MusicElectronica, I love Albania, Sad love story
Ledio , 19, Male seeking Female, Elbasan, AL
cakalli , 53, Male seeking Female, Elbasan, AL
More About Menuk di cte them
Political Affiliationnuk pelqej politiken
Who I Would Like to Meetsjellja e qendrimi korekt
Where You Were Raisedpershendetje
Others Noticenje intelektual qe kerkoj njohnje e lidhje me femra intelektuale
Favorite Foodushqimi i preferuar peshku e vera e bardhe
Favorite Placesvendi i preferuar bregdeti dhe guzhina me prodhime deti
Friday or Saturday Nights Ivallezime me muzike te lehte e poullore
SHKURTA1995 , 21, Female seeking Female, Elbasan, AL
Others Noticehey
endrit , 31, Male seeking Female, Elbasan, AL
Favorite MusicEli Fara, Dustin Que, Shakira, Morandi, Shprehjet me te bukura te Kobra a.k.a Helmusi, <3 ShprehJeT me Te BuKra Te '' Lil Wayne '' <3, Muzika e Shqiprisë Mesme, Elida Bardhi, trojani, Besa Kokedhima, genta ismajli
Favorite TV ShowsPORTOKALLI, PORTOKALLI, PORTOKALLI, PORTOKALLI, South Park
Favorite MoviesDirty Dancing, American Pie

By Ethnicity
By Religion
By Languages
English (16)